Coaching door Jeanette

1 op 1 coaching

Of je nu een specifieke ontwikkelvraag hebt of je wilt een sparring partner die snapt waar jij het over hebt. Of je nu wilt werken aan het verminderen van stress of het vergroten van je impact. Of je nu directeur bent of teamleider. Er is eigenlijk maar één voorwaarde waaraan jij moet voldoen om met mij 1 op 1 te kunnen werken: je moet net als ik een beetje liefde voelen voor de overheid en jouw bijdrage willen leveren aan het mooier maken van die overheid. Herken je jezelf daarin? Dan sta ik met alles wat ik in me heb tot jouw beschikking.

jeanette van rookhuizen
Jeanette home watermerk groot op witte cirkel
Jeanette home watermerk groot op witte cirkel

Weet je wat ik zelf het meest gemist heb toen ik gemeentesecretaris was? Een goede en onafhankelijke sparringpartner. Een coach die niet in het bekende kringetje meedraaide.

Reviews

Jeanette is een super coach met oog voor persoonlijke aspecten, sfeer, beleving en doel. Bij Jeanette ben je op je gemak. Ze is gericht op resultaat en weet theorie exacte te vertalen en toe te passen in de praktijk. Ze is inspirerend, duidelijk, eerlijk en echt een kei op haar vakgebied.

Dédée Voogd, Integriteitscoördinator gemeente Zwijndrecht

Jeanette is een stevige en warme persoonlijkheid. In haar coaching weet ze als geen ander organisatiedoelen, teamdoelstelling en persoonlijke ontwikkeling van mensen met elkaar te verbinden. Ze is helder en duidelijk, blijft dicht bij wat mensen beweegt en is in staat om écht effectief feedback te geven. Op een manier dat mensen het kunnen ontvangen. 

Jan van Ginkel, Concerndirecteur Provincie Zuid-Holland

Scroll naar boven