Over mij

Wil je nu eindelijk eens knallen met je team? Echt waardevolle resultaten neerzetten? In de samenleving bedoel ik dan hè, dus niet alleen maar op papier 😊

Dan moet je bij mij zijn!

Jeanette van Rookhuizen, aangenaam.

Intussen meer dan 30 jaar werkzaam in en voor de (lokale) overheid. Begonnen op de onderste trede van de ladder (letterlijk: schaal 0 zonder periodieken). Binnen 10 jaar afdelingshoofd, 5 jaar later gemeentesecretaris. Klinkt misschien als een traditionele ambtenaren carrière, maar ik kan je verzekeren: dat is het niet!

Het is mijn missie om van meerwaarde te zijn voor de samenleving waarvan ik onderdeel ben. Om al mijn talenten, bakken aan kennis, inzichten en ervaring ten volle te benutten en in te zetten voor het grotere geheel, namelijk een betere overheid. Ik ben een resultaatgerichte idealist en steek daar graag anderen mee aan. Omdat bevlogenheid net zo besmettelijk is als verzuring. Ik wil je graag inspireren, uitdagen, stretchen en jouw wind onder de vleugels zijn.

jeanette van rookhuizen
Jeanette home watermerk groot op witte cirkel
Jeanette home watermerk groot op witte cirkel

Als ik ergens tegenaan loop wat niet naar mijn zin gaat, dan zeg ik tegen mezelf: ga het dan maar beter doen! Zo voorkom ik dat ik het slachtoffer word van de omstandigheden.

jeanette van rookhuizen

Wat anderen over mij zeggen:

Waar ik van hou:

Scroll naar boven