jeanette van rookhuizen
Jeanette home watermerk groot op witte cirkel
Teamontwikkeling die wél zoden aan de dijk zet!

In 9 stappen naar een TOP-team!

Heb je gegoogeld op teamontwikkeling? En zie je door de bomen het bos niet meer? Waar moet je nou beginnen en wat is een goede strategie? Zeker in een complexe context als de overheid.

Ik heb ruim 30 jaar ervaring binnen de (lokale) overheid gecombineerd met de meest effectieve strategieën. En ik kan alvast een paar zekerheden met je delen…

Jeanette home watermerk groot op witte cirkel

Als we toch met elkaar werken, waarom dan niet het allerbeste team worden dat mogelijk is?

3 universele waarheden over teamontwikkeling

Ondanks deze zekerheden is teamontwikkeling ook bij uitstek maatwerk. Geen twee teams zijn gelijk. Geen twee contexten zijn gelijk. Toch is er wel altijd een vergelijkbare route om te volgen, vergelijkbare stappen die gezet moeten worden. Ik hanteer daarom altijd deze 9 stappen aanpak:

bouwstenen teamontwikkeling

Reviews

Jeanette is in staat om snel tot de kern te komen. Ze weet mensen te inspireren met haar kennis en persoon- lijke en herkenbare voorbeelden. Waar je ook staat, persoonlijk of met je team, met Jeanette zet je altijd de volgende stap in je ontwikkeling. Ze is met haar eigen stijl een verademing in het land van coaching en training.

Eric Monster, Gemeente Papendrecht

Jeanette weet de essentie te benoemen en te raken. Ze weet altijd het juiste gesprek te voeren. Ze biedt veiligheid en vertrouwen.

Edwin van der Ploeg, Veiligheidsregio Zuid Holland Zuid (netwerkorganisatie)

Teamontwikkeling is net als bergbeklimmen: wil je de top bereiken, dan zul je alle benodigde stappen moeten zetten.

Reviews

Jeanette weet hoe je van “een club mensen” een professioneel team maakt. Met haar humor en relativeringsvermogen maakt ze van een complexe uitdaging weer een overzichtelijk vraagstuk.

Marlies der Weduwen, HLT-Samen (Ambtelijke fusie)

Jeanette weet een goede balans te vinden tussen theoretische achtergrond en de toepassing hiervan in de praktijk. Ze weet vastgelopen teams in beweging te krijgen.

Betty Zonneveld, gemeente Noordwijk (zelforganiserende teams)

Scroll naar boven